PK_02_k

Pásztor Krisztina vagyok, okleveles profi sminkes, kozmetikus.

 

2003-ban végeztem az Elite kozmetikusképző alapítványi szakiskolában, a sminkelés alapjait Solymár Csillától sajátítottam el. Mindig is érdekelt a sminkesek világa, folyamatosan próbáltam autodidakta módon képezni magam.

2014 januárjában kerültem Fábián Évához ahol profi vizsgát tettem. Ekkor  egy csapásra megváltozott az életem. Márciusban indultam a Magyar Bajnokságon ahol mindkét számban dobogós helyezést értem el. Ez volt a legnagyobb visszaigazolás az élettől,  hogy jó uton járok. Szó szerint a szakmám szerelmese lettem, imádom a kihívásokat, küzdő tipus vagyok és nem is hagyom abba a versenyzést. Az elmúlt időszakaban sok rendezvényen dolgoztam ,ezekről a blog-omban többet is olvashatsz.

Csodálattal tölt el az a varázslat amit sminknek hívnak, játék a színekkel, fényekkel és árnyékokkal. Az, hogy egy jól megválasztott rúzs is milyen hatással van a szemek színére, egy kis pirosító és a fáradt arc életre kel, egy kis varázslat és egy másik nő tekint vissza a tükörből.

A munkámban és a felhasznált anyagokban is minőséget szeretnék nyújtani ezért folyamatosan képzem magam és csak a legjobb minőségű luxusmárkákkal dolgozom. Csak néhányat megemlítek kedvcsinálónak :

  • Newsletter
  • Facebook
  • Pinterest