Sminkverseny – Miskolc

2014. Március 16, Miskolc , Országos Magyar Bajnokság

Életem talán legmeghatározóbb élménye volt ez a verseny, az első amin bármilyen szempontból részt vettem és megmérettettem, hiszen sosem voltam egy versengő tipus. Ez nem is változott. Csupán az alkotás szépsége és a tanulás az ami vezérelt, meg hogy a felkészítőm, Fábián Évi biztatatott. Örültem hogy valaki potenciált lát bennem és belevágtam. Eleinte kicsit nehezen ment, de nem adtam fel és küzdöttem mintákkal ,formákkal, eszközökkel és anyagokkal, de megérte. Sokat fejlődtem a felkészítés ideje alatt. Egy hónapunk volt összeállítani két teljes koncepciót, fejdíszt és ruhát találni.

A verseny Miskolcon került megrendezésre. Elsőnek a Stage makeup (fantázia smink) számban kellett számot adnom a tudásomról, pár órával később pedig egy fantázia menyasszonyi smink következett.

A hosszú nap után elcsigázottan vártuk az eredményhírdetést. A menyasszonyi téma 6. helyezettétől visszafelé sorolták a díjazottak neveit. Amikor a harmadik helyezett nevét mondták még be is csuktam a szemem hogy bárcsak én lehetnék de más került a dobógónak erre a fokára míg engem a második hely várt!

finish_1

Ezüst érem!
Amíg élek nem felejtem el azt az örömet amit akkor éreztem.

 

Nemsokkal később már a Stage makeup dobogósait sorolták ahol a harmadik helyen végeztem.

finish_2

Bronz érem!

Hálával tartozom Fábián Évának a felkészítésért, szeretetéért a szakma iránt amelyel tanít, Karp Kittynek gyönyörű modellemnek, Kaunitz Tamásnak a csodás képekért, családomnak, barátaimnak a támogatásért és kitartásért.

atwork2atworkoklevel

team
Kis csapatunk

  • Newsletter
  • Facebook
  • Pinterest