Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon, szeretnék neked bemutatkozni

Pásztor Krisztina vagyok, okleveles profi sminkes, kozmetikus

2003-ban végeztem kozmetikusként az Elite kozmetikusképző és alapítványi szakiskolában, a sminkelés alapjait itt sajátítottam el Solymár Csillától. Hosszú éveken keresztül dolgoztam a szakmában mint kozmetikus, nagyon szerettem, de ahogy teltek múltak az évek valami nagyon hiányzott. Már nagyon rég tudtam, hogy a szépségipar az én utam és érdekelt a sminkes szakma is, de abban az időben ez kozmetikus végzettséghez volt kötött.

Eltelt 11 év, ez alatt sokat sminkeltem, de mindig éreztem hogy ennél többet szeretnék. Jobban kiélni a kreativitásom, a művészet iránti rajongásom új alapokra helyezni. A nagypapám szobrász volt, tőle örökölhettem ezt a nyughatatlan alkotni vágyást.

2014-ben kerültem Fábián Évához, ahol végül profi sminkvizsgát tettem. Ez az egyik sorsfordító dátum az életemben. Sosem gondoltam többet a dologból, minthogy ugyan úgy sminkelgetem továbbra is a vendégeimet, mint eddig csak jobban, magasabb szakmai tudással. Évi látott bennem fantáziát, amiért sosem lehetek neki elég hálás és rábeszélt hogy induljak még abban az évben, 2014 március 16.-án  Miskolcon megrendezett Magyar bajnokságon. Nem sok időm volt a felkészülésre de bele adtam mindent, másfél hónap alatt megszületett a mindkét smink a hozzá illő ruhával, fejdísszel, kiegészítőkkel. A GALÉRIA címszó alatt meg is tekinthetitek az elkészült műveket. Mindkettővel dobogós helyezést értem el! Menyasszonyi kategóriában ezüst, Stage makeup kategóriában bronz érmet hozhattam el. Még most is bele borzongok ha eszembe jut, csodás élmény volt.

Akkor kezdtem elhinni, hogy van helyem ebben a szakmában.

Később indultam még Moszi Europa Cup versenyen, ahol sajnos már nem értem el kiemelkedő eredményt, de nagyon sokat kaptam ettől a versenytől is.

Az elmúlt évek során nagyon sok helyen kipróbáltam már magam, fotózásokon, rendezvényeken, jelenleg több tv csatornánál is dolgozom, de számomra legnagyobb szerelmet az esküvők jelentik.

Ha szeretnél még többet megtudni rólam, látogass el a facebook vagy instagram oldalamra is.

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra és végig olvastad a történetem.

_DSCAndiDani0097

Facebook