Rólam

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek az oldalamon, szeretnék neked bemutatkozni

Nagy-Pásztor Krisztina vagyok, okleveles, profi sminkes.

Szeretnék bemutatkozni neked pár mondatban, hogy jobban megismerhessük egymást.
2003ban végeztem az Elite Kozmetikusképző alapítványi szakiskolában, mint kozmetikus.
Hosszú éveken keresztül dolgoztam a szakmában, egész pontosan 13 évig, nagyon szerettem, de ahogy teltek múltak az évek valami nagyon hiányzott, ez pedig az igazi kraetivitás volt.Mindig éreztem, hogy ennél többet szeretnék, a művészet iránti rajongásom új alapokra helyezni. A nagypapám szobrász volt, tőle örökölhettem ezt a nyughatatlan alkotni vágyást. 2014-ben kerültem Fábián Éva sminkiskolájába, ahol végül profi vizsgát tettem.
Ez az egyik sorsfordító dátum az életemben. Évi látott bennem fantáziát, amiért sosem lehetek neki elég hálás és rábeszélt, hogy induljak még abban az évben, 2014 március 16-án Miskolcon megrendezett magyar bajnokságon. Mindkettővel dobogós helyezést értem el! Menyasszonyi kategóriában ezüst, Stage makeup kategóriában bronzérmet nyertem. Ezután egy éles váltással mindent magam mögött hagyva követtem az álmaim és már csak a sminkelésnek éltem. Akkora lökést adott mindez, hogy azt éreztem van helyem ebben a csodálatos szakmában

A portfóliómban esküvők, tv műsorok, fotózások, divatbemutatók és reklámok is szerepelnek. Sok helyen kipróbáltam magam, sok tapasztalatot szereztem.