2018, Új év, új kezdet

Hányan és hányszor fogadtuk már meg, hogy majd jövőre mindent másképp csinálunk?
Én sokszor, de valahogy sohasem úgy sikerült minden ahogy elterveztem, ezért idén eldöntöttem, hogy tervet fogok készíteni a 2018-as évemre.
Feljegyzem, hogy miket szeretnék elérni, milyen célokat tűzök ki magam elé, milyen rossz szokásaimon szeretnék változtatni és ha valamit sikerült elérnem azt szépen kipipálom.
Így talán kevésbé fogok elsiklani egy egy dolog felett, mint például, hogy jobban odafigyelek majd az egészségemre, több időt szánok a lelki feltöltődésre, a családomra, barátokra és hogy rend legyen körülöttem…
Hát igen, a rend. Vannak dolgok amit sokáig halogatunk, nálam ilyen például, hogy rendbe tegyem a saját nesszeszerem tartalmát.
A szakmámnál fogva (Magunk között persze csak így mutatkoznék be:
-Kriszti vagyok, sminkfüggő…de én legalább arra foghatom, hogy mégis csak a munkámhoz kell!,… szükséges!….ahhh ez kell, pont erre van szükségem) rengetek sminktermékkel rendelkezem, amivel dolgozom, de nekem is van egy külön kis szütyőm amiben a kedvenc termékeimet tartom.
Ő az én kis kincses ládám, és egyben a kis mostohám amiből kiveszem, majd visszateszem a dolgokat, de ritkán rendezgetem vagy nézem át úgy mint a sminkes bőröndöm tartalmát. Ennek az egyik fő oka amiért a suszternek is mindig lyukas a cipője, magamra kevés az időm és csak gyorsan és rutinból sminkelek. Szóval most eldöntöttem hogy szembeszállok a sötét erőkkel és rendbe rakom a nesszeszerem!
Minden évszaknak megvannak a maga alap darabjai, ahogy nyáron sem hordunk kötött sálat, így a sminkfelszerelésünk tartalmát is évszakoknak megfelelően kell összeállítanunk. Vannak az alap darabok, amik mindig szerepelni fognak, de érdemes egy két terméket cserélgetni ilyenkor, de erről majd egy másik alkalommal mesélek nektek.
Viszont amire most buzdítalak benneteket is,  hogy kezdjük tiszta lappal az új évet és dobjatok ki Ti is mindent, ami már lejárt szavatosságú vagy már elég régóta rakosgatjátok ide oda, mert amit már egy ideje nem használtunk azt nem is fogjuk.
A visszaszámlálás elkezdődött, HAJRÁ csajok, csak keményen!