Bemutatkozik, a legszexibb szempillaspirál

Kedveseim,

Nem tudom halottatok-e már a PHYSICIANS FORMULA – ról, az USA-ban nagyon közkedvelt márkáról van szó de hozzánk még csak pár hete érkezett meg. Jelenleg a DM üzletekben kapható.

Közel 80 évvel ezelőtt egy allergológus alapította a céget, mivel a feleségének nagyon érzékeny volt a bőre és neki szeretett volna segíteni. ( Ez amúgy annyira aranyos!!!)

Az én bőröm nem érzékeny, de szívesen használok olyan terméket, amiről tudom, hogy nem végeztek állatkísérleteket miattuk, és ráadásul illatanyagot és parabéneket sem tartalmaznak. Először egy alapozóba ruháztam be, amivel azóta is nagyon meg vagyok elégedve. Napi használatra tökéletes és az esztétikai érzékemet is kielégíti a csomagolása ,a reggeli rutin során.

De most következzen az a termék, ami miatt ez a bejegyzés megszületett és ami miatt a fél napomat huncut mosollyal az arcomon töltöttem! Ugyanis történt ma, hogy az üzletben sétálgatva egy eddig fel nem fedezett termékükre bukkantam.

 

Bemutatom nektek a SEXI BOOSTER VA VA VOOM dúsító szempillaspirált! Már maga a csomagolás is magáért beszél. A fekete indaminta bársony borítású, és egy kis ezüstszín cipellő fityeg rajta. Ahogy sikerült feldolgoznom, hogy milyen remekművet tartok a kezemben, ez volt az a pont…, tudjátok, az a pont amikor minden eldől. Nem volt visszaút, nem hagyhattam ott!

Sajnos hiába töltöttem be a 36. életévemet is, engem ezekkel a részletgazdag, megacsajos és dögös termékekkel még  mindig meg lehet vásárolni, és én is vásárolok, mint a kis angyal.

Hazafelé tartva elővettem,  hogy az utazásba is csempésszek némi szépséget, amikor elkezdtem olvasgatni a termék leírást.

Idézem: „Sexy Booster VaVaVoom Dúsító Szempillaspirál – Vanília illatú, telt, hosszú és ívelt szempillákat varázsol”

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem sok minden volt már a szempillám de VANÍLIA illatú még soha!!!

Kipróbáltam és tényleg nagyon szép, dús (és vanília illatú) szempillákat kaptam!

Eddig is sok jót hallottam a cég termékeiről és most még egy elégedett fogyasztóval gazdagodtak: Velem.

Biztos vagyok benne, hogy más termékeket is ki fogok próbálni!

A bejegyzés nem szponzorált tartalom!

Amit még tudni érdemes:

-hypoallergén

-7,5g

-Fogyasztó ára a Dm üzletben 3.990ft

További termékeket itt találtok:

Home